Een deel van onze winkels in België blijft open om jullie essentiële verzorgings- en hygiëneproducten te kunnen blijven aanbieden.
Voor meer informatie >
Vergeet niet dat je ons volledige assortiment producten kan blijven bestellen op onze website, gratis levering bij aankoop vanaf 30€*!

Douchegel

97 product(en) gevonden

Douchegel in verleidelijke geuren en alle soorten en maten 

De geuren van de douchegels van Yves Rocher zijn onweerstaanbaar. Ze zijn verleidelijk en zo uiteenlopend, dat er altijd een bijzondere geur voor jou te vinden is. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke geur van de Geconcentreerde Douchegel Mango en Koriander. Deze kruidige geur wordt verzacht door de frisheid van mango. Of wat dacht je van de Hammam bad- en douchegel met Argan en Roos? Daarmee waan je jezelf in een Oosters sprookje of een Turkse Hammam. Met de Douchegel Monoï laat omring je je huid en haar met een onweerstaanbare, subtiele zomerse geur. Deze milde bodyshampoo bevat geen sulfaten en schuimt minder dan een traditionele bodyshampoo. De werking is echter net zo goed als die van een reuliere douchegel of shampoo, en je huid en haar worden extra mild gewassen. Zo zorg je ervoor dat de huidbalans niet wordt verstoord. Wist je trouwens al dat de Geconcentreerde Douchegel in miniformaat van 100 ml goed is voor net zo veel wasbeurten als een flacon met niet-geconcentreerde douchegel van 400 ml? Een klein beetje douchegel is al genoeg voor een weldaad aan schuim. Én het is goed voor het milieu, met 50% minder plastic dan een normale flacon.

 

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie