GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

De Beauty Adventskalender van Yves Rocher

De Beauty Adventskalender voor Kerstmis 2020?
Nog even geduld ... We zijn ons volop aan het voorbereiden om je opnieuw te verrassen!


De Beauty Adventskalender voor Kerstmis 2020:

Na het succes van onze Beauty Adventskalender in 2019, moet je nog even geduld hebben om de Adventskalender te ontdekken die Yves Rocher voor jou in petto heeft voor Kerstmis 2020!

Onze teams werken eraan om het aftellen naar Kerstmis zo aangenaam en tegelijk spannend mogelijk te maken. Make-up, huidverzorging, parfum, nagellak ... Welke topproducten van de Plantaardige Cosmetica® zal je in de volgende Beauty Adventskalender kunnen terugvinden? Leuk om te geven of te krijgen, het is nog steeds het perfecte cadeau-idee voor een vrouw!

Misschien heb je de Adventskalender van 2019 gehouden? Weet dan dat je deze kunt hergebruiken door de 24 doosjes opnieuw te vullen met nagellak, lippenstift, miniatuurparfums,… Kies volledig zelf met welke schoonheidsproducten je jouw gepersonaliseerde Adventskalender wilt vullen!

Indien je op zoek bent naar een leuk cadeau-idee voor een vrouw voordat onze Adventskalender 2020 uit is, heb je een ruime keuze aan schoonheidsproducten die je zeker zullen bevallen: parfum, make-up, lichaamsproducten, gezichtsverzorging, … Deze kan je zowel vinden op zowel onze website als in een van onze winkels.

 

Blog Act Beautiful


 

ONZE CADEAU-IDEEËN

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie