HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!

*ACTIEVOORWAARDEN

Bijgewerkt op 06/07/2020

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Om ze te raadplegen, klik hier.

 

MINIMALE ORDERWAARDE

Het minimumbedrag voor een bestelling op www.yves-rocher.be bedraagt €10,00, exclusief bezorgkosten (€2,95 excl. BTW). Een bestelling voor een lager bedrag kan niet worden uitgevoerd.
 

GRATIS LEVERING BIJ EEN BESTELLING VANAF 30,00 €

Voor elke bestelling met een totale waarde hoger dan 30,00 €, zijn de verzendkosten van 2,95 € gratis.
 

VOORWAARDEN VAN AANBIEDINGEN EN CADEAU AANBIEDINGEN

De prijzen vermeld op www.yves-rocher.be zijn vermeld in euro inclusief alle belastingen, exclusief de verzendkosten, zolang de voorraad strekt en kunnen gedurende het jaar worden gewijzigd, onder de voorwaarde dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd.

De kortingen zijn berekend op de huidige adviesprijzen en aanbiedingen met uitzondering zijn geldig gedurende de bovengenoemde periode, zolang de voorraad strekt en met uitzondering van de producten met een vaste lage prijs (groene stip●), sets, geschenkkoffers, composities, routines, kits, mini/midi producten, producten in de outlet, einde collectie, Adventskalender, accessoires en cadeau-aanbiedingen in de winkel uitgezonderd bruisblokjes en Les Plaisirs Nature 50 ml.

Let op; de aanbiedingen op www.yves-rocher.be kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt) en zijn niet cumuleerbaar met de aanbiedingen van onze andere verkoopkanalen (post, telefoon, winkels).

 

WELKOMST- EN VERJAARDAGSAANBIEDING

Aanbiedingen geldig gedurende 1 maand na ontvangst van de welkomstnieuwsbrief of verjaardagsnieuwsbrief op het opgegeven e-mailadres bij aanmelding voor de Yves Rocher-nieuwsbrief of het aanmaken van een account op www.yves-rocher.be. De aanbieding van schoonheidsverzorging is uitzonderlijk geldig gedurende 1 jaar.

 

GROTE ZOMERSPEL 2020 - SUMMER CRUSH

Aanbieding geldig van 15/06/2020 tem 12/07/2020

Bekijk het reglement:
 
 

ZOMERSELECTIE TOT -50%

Aanbieding geldig van 15/06/2020 tem 12/07/2020

Bekijk de aangeboden producten
 
 

ALLE ZONNEPRODUCTEN AAN -40%

Aanbieding geldig van 15/06/2020 tem 12/07/2020

Bekijk de aangeboden producten
 
 
Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie