This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0

*ACTIEVOORWAARDEN

MINIMALE ORDERWAARDE

Het minimumbedrag voor een bestelling op www.yves-rocher.be bedraagt 10,00€, exclusief bezorgkosten (3,50€ excl. BTW). Een bestelling voor een lager bedrag kan niet worden uitgevoerd.
 

GRATIS LEVERING BIJ EEN BESTELLING VANAF 30,00€

Voor elke bestelling met een totale waarde hoger dan 30,00€, zijn de verzendkosten van 3,50€ gratis.
 

VOORWAARDEN VAN AANBIEDINGEN EN CADEAU AANBIEDINGEN

De prijzen vermeld op www.yves-rocher.be zijn vermeld in euro inclusief alle belastingen, exclusief de verzendkosten, zolang de voorraad strekt en kunnen gedurende het jaar worden gewijzigd, onder de voorwaarde dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd.

De kortingen zijn berekend op de huidige adviesprijzen en aanbiedingen met uitzondering zijn geldig gedurende de bovengenoemde periode, zolang de voorraad strekt en met uitzondering van de producten met een vaste lage prijs (groene stip●), sets, geschenkkoffers, composities, routines, kits, mini/midi producten, producten in de outlet, einde collectie, Adventskalender, Nieuwjaarskalender, accessoires en cadeau-aanbiedingen in de winkel uitgezonderd bruisblokjes en Les Plaisirs Nature 50 ml.

Let op; de aanbiedingen op www.yves-rocher.be kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt) en zijn niet cumuleerbaar met de aanbiedingen van onze andere verkoopkanalen (post, telefoon, winkels).

Klantenkaart en bloesempuntensaldo: Jouw bloesempunten kunnen enkel opgespaard en gebruikt worden in de winkels dankzij jouw klantenkaart. Het aantal bloesempunten wordt elke dag om 12u bijgewerkt, het saldo dat gecommuniceerd wordt is up-to-date indien je ondertussen je bloesempunten nog niet hebt ingeruild of een nieuwe aankoop hebt gedaan in de winkel. Voor meer informatie over de Yves Rocher winkelklantenkaart, klik hier.

 

WELKOMST- EN VERJAARDAGSAANBIEDING

Aanbiedingen geldig gedurende 1 maand na ontvangst van de welkomstnieuwsbrief of verjaardagsnieuwsbrief op het opgegeven e-mailadres bij aanmelding voor de Yves Rocher-nieuwsbrief of het aanmaken van een account op www.yves-rocher.be. De aanbieding van schoonheidsverzorging is uitzonderlijk geldig gedurende 1 jaar.

 

LES PLAISIRS NATURE AANBIEDING

3 bad-en douchegels 400 ml Les Plaisirs Nature voor 9,95€. Geur naar keuze.
Aanbieding geldig van 16/08/2021 tem 26/09/2021

Bekijk de aangeboden producten

5 PRODUCTEN VOOR 19,90€ + GRATIS KATOENEN TAS

Producten naar keuze uit een selectie.
De katoenen tas wordt automatische toegevoegd aan je winkelmandje.
Aanbieding geldig van 16/08/2021 tem 26/09/2021

Bekijk de aangeboden producten

FOUNDATION ZERO DEFAUT AANBIEDING

Foundation Zero Defaut aan 15,95€ in plaats van 21,90€
Aanbieding geldig van 06/09/2021 tot 26/09/2021

Bekijk de aangeboden producten