ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

*ACTIEVOORWAARDEN

MINIMALE ORDERWAARDE

GRATIS LEVERING BIJ EEN BESTELLING VANAF 30,00€

VOORWAARDEN VAN AANBIEDINGEN EN CADEAU AANBIEDINGEN

De prijzen vermeld op www.yves-rocher.be zijn vermeld in euro inclusief alle belastingen, exclusief de verzendkosten, zolang de voorraad strekt en kunnen gedurende het jaar worden gewijzigd, onder de voorwaarde dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd.

De promoties die door Yves Rocher zijn geïnitieerd zijn prijsvergelijkingen. Zij geven het verschil aan in vergelijking met de huidige tarieflijst-prijzen die binnen zijn distributienetwerken worden gebruikt en die gelden als adviesprijzen in winkels en op de webshop zijn. De promoties zijn geldig op de aangeduide producten met uitzondering van de producten die reeds een vaste lage prijs hebben (groene stippen ●), sets, geschenkkoffers, composities, routines, kits, producten in de outlet, einde collectie, Adventskalender, Nieuwjaarskalender, accessoires en cadeau-aanbiedingen in de winkel

Let op; de aanbiedingen op www.yves-rocher.be kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt) en zijn niet cumuleerbaar met de aanbiedingen van onze andere verkoopkanalen (post, telefoon, winkels).

Klantenkaart en bloesempuntensaldo: Jouw bloesempunten kunnen enkel opgespaard en gebruikt worden in de winkels dankzij jouw klantenkaart. Het aantal bloesempunten wordt elke dag om 12u bijgewerkt, het saldo dat gecommuniceerd wordt is up-to-date indien je ondertussen je bloesempunten nog niet hebt ingeruild of een nieuwe aankoop hebt gedaan in de winkel. Voor meer informatie over de Yves Rocher winkelklantenkaart, klik hier.

 Voor elke bestelling met een totale waarde hoger dan 30,00€, zijn de verzendkosten van 3,95€ gratis.
 

WELKOMST- EN VERJAARDAGSAANBIEDING

Aanbiedingen geldig gedurende 1 maand na ontvangst van de welkomstnieuwsbrief of verjaardagsnieuwsbrief op het opgegeven e-mailadres bij aanmelding voor de Yves Rocher-nieuwsbrief of het aanmaken van een account op www.yves-rocher.be. De aanbieding van schoonheidsverzorging is uitzonderlijk geldig gedurende 1 jaar.

 Het minimumbedrag voor een bestelling op www.yves-rocher.be bedraagt 10,00€, exclusief bezorgkosten (3,95€ excl. BTW). Een bestelling voor een lager bedrag kan niet worden uitgevoerd.
 

CYBER MONDAY : -50% OP ALLES

Aanbieding geldig op de hele website behalve op groene stippen en sets
Aanbieding alleen geldig op 28/11/2022

Bekijk de aangeboden producten

CYBER MONDAY : -30% op de hele Kerstcollectie

Aanbieding geldig op de Kerstcollectie en geselecteerde Kerstsets behalve My Shiny Vanilla en Kerstmake-up.
Aanbieding geldig van 17/11/2022 tot 27/11/2022

Bekijk de aangeboden producten
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken