This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0

Dit jaar maakt Black Friday plaats voor de Gifting Days!
 

-50% op honderden producten
Aanbieding geldig van 22/11/20201tot 28/11/2021
Profiteer nog van de beste aanbiedingen van het moment bij Yves Rocher door naar onze pagina met aanbiedingen te gaan om te genieten van de kortingen van het moment.

In tussentijd kunnen de meest ongeduldigen onder ons genieten van de promoties van het moment en op de hoogte blijven van privé-aanbiedingen, niets beters dus dan je te abonneren op onze nieuwsbrief.

Sorteer
Sorteer
Op relevantie
Op beoordeling
Op naam (A-Z)
Op naam (Z-A)
Op prijs (oplopend)
Op prijs (aflopend)
Op korting (oplopend)
Op korting (aflopend)

LIMITED EDITION

Flowers in the city vanaf 4,95€

Ik ontdek

Black Friday komt eraan: verwen jezelf met de lekkerste producten voor kleine prijsjes

Toon meer

Wij kijken elk jaar weer uit naar dé dag die het feestseizoen inluidt: Black Friday. Dit is het moment om eindelijk die felbegeerde producten van je verlanglijstje weg te strepen. Je vindt overal waanzinnige deals en wij doen daar graag aan mee. Van de mooiste Black Friday-make-up tot aan de lekkerste Black Friday-verzorgingsproducten, aan kortingen ontbreekt het vandaag niet. Natuurlijk gaat het niet alléén om mooie prijzen. Houd de liefdevolle Thanksgiving-vibes nog even vast en sta stil bij al het moois. Je geliefden, je lichaam, Moeder Natuur en alle heerlijke cosmetica waaraan zij bijgedragen heeft. Onze Black Friday-beautyproducten zitten namelijk boordevol unieke plantaardige werkstoffen. Voed je lippen met de kracht van Karitéboter, of herstel je haar met het Jojoba-olie. Ontdek ook onze gezichtscrèmes met Wilde Kamille, douchegels met Monoï en mascara’s met Bamboevezels. Black Friday is naast een perfecte dag om jezelf eens helemaal in de watten te leggen, ook het ideale moment om de jacht op kerstcadeautjes te openen. Maak je geliefden blij met een sensuele, bloemige of juist stoere parfum, of een van onze geschenksets. Met deze zorgvuldig samengestelde sets voor lichaams- of gezichtsverzorging geef je een compleet wellnessritueel cadeau. Onze producten komen in allerlei weldadige geuren en kleuren, dus er is voor ieder wat wils. Zit jij er klaar voor?

  • 100%plantaardig

  • 60 hectare de
    biologische velden

  • Producten Eco-ontworpen

Meer zien