ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Vind jouw winkel of schoonheidsinstituut

97 winkels, 93 instituten, 238 verzorgingsruimtes en meer dan 500 schoonheidsspecialistes tot jouw dienst.

ALLE WINKELS EN SCHOONHEIDSINSTITUTEN VAN YVES ROCHER IN BELGIË EN LUXEMBURG

Winkels en instuten

Een plek waar beauty en plezier centraal staan

In elk van onze winkels en schoonheidsinstituten nemen onze beautyexperts de tijd om te peilen naar jouw behoeften en in te spelen op al jouw beautywensen. Ze zullen je deskundig advies geven over kleuren, geuren en texturen en je de geschikte schoonheidsproducten aanraden afkomstig uit de Plantaardige Cosmetica®.

Om de zinnenstrelende ervaring zo lang mogelijk te laten duren nodigen we je uit voor een kennismaking met onze verzorgingen in onze schoonheidsinstituten. Lichaamsmodellering, gezichtsverzorging, afslankende verzorgingen, make-up of ontharen, bij ons kun je terecht voor een compleet aanbod van deskundige verzorgingen.
Onze winkels en schoonheidsinstituten hebben een compleet aanbod van beautyservices, gaande van gratis huiddiagnose en flashmake-up tot het aanbrengen van je favoriete parfum en gratis staaltjes bij elke aankoop.

Wil je een persoonlijk beautycadeau aanbieden? Onze beauty-experts staan voor je klaar om je te helpen een op maat gemaakte compositie samen te stellen met de producten van jouw keuze. En als deze niet aan de verwachtingen voldoen, is het mogelijk ze binnen 30 dagen in alle Yves Rocher-winkels te ruilen of retourneren.

Aarzel niet om jou dierbaren te laten genieten door een cadeaukaart aan te bieden die geldig is in alle deelnemende Yves Rocher-winkels en Yves Rocher Schoonheidsinstituten in België en Luxemburg. Het is geschikt voor ieder budget en kan worden gebruikt voor de aankoop van schoonheidsproducten in de winkel of voor de verzorgingen en behandelingen in de een Schoonheidsinstituut naar keuze.

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken