ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

EEN MOMENT VAN KRACHTIGE VERVULLING

Het Eau de parfum Comme une Evidence Intense nodigt elke vrouw uit om een moment van krachtige vervulling en totale harmonie te beleven.
Een sensueel en intens chypreparfum. Bedwelmende Damascusroos en de weelderige noten van Jasmijn Grandiflorum, verwarmd door levendige noten van Wit Houd in de basis, hullen de huid in een betoverende geur.

  • Intensiteit: intens
  • Geurfamilie: intense chypre
  • Geurnoten: jasmijn grandiflorum, Damascusroos, akkoord van wit hout

"Het chypre akkoord van het Eau de Parfum wordt intenser. Een krachtiger kleur door een dichte en vlezige bloemige kern: absolu van Jasmijn Grandiflorum en essence van Damascusroos verlichten de samenstelling met ronde en honingachtige noten. Een sensuele en delicate vrouwelijkheid tekent zich af "

Annick Menardo, parfumeur

Onze verbintenissen in de praktijk gebracht:

Herontdek je iconische parfum in een nieuwe flacon die is ontworpen om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en zich te beperken tot het essentiële:
- 33% minder glasgewicht
- 63% minder karton

- 82% minder plastic

De flacon en verpakking zijn volledig recycleerbaar.

Sorteerinstructies:

Elke keer dat je je afval sorteert, help je mee om het een tweede leven te geven.

Gooi de glazen flacon met het pompje en de dop erop weg in de sorteerbak.

Format : Flacon spray

Artikelnummer: 30804

Plantaardig ingrediënt
Jasmijn Grandiflorum, Damascusroos en akkoord van Wit Hout

Jasmijn Grandiflorum: de bloemen worden zorgvuldig geplukt bij zonsopgang om hun geur te behouden. Om 1 kg absolu met sensuele en zonnige noten te extraheren, zijn 660 kg bloemen nodig.

 

Damascusroos: koningin der bloemen, bloeit eenmaal per jaar aan het begin van de zomer. Ze wordt geoogst voor zonsopgang om al haar olfactorische eigenschappen te behouden. De distillatie van de bloemblaadjes levert een uitzonderlijke essence op, met zowel vrouwelijke als fruitige noten.

 

Akkoord van Wit Hout: met amber- en houtachtige noten geeft dit een krachtig en intens karakter aan het parfum. Het omhult het met een warme en levendige basis om een betoverende en verslavende wolk te onthullen.

Jasmijn Grandiflorum, Damascusroos en akkoord van Wit Hout
Ingrediënten

Ingrediënten :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEBENZYL SALICYLATEBENZYL ALCOHOLALPHA-ISOMETHYL IONONELINALOOLGERANIOLCITRONELLOLEUGENOLFARNESOLBENZYL BENZOATECINNAMYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)CI 42090 (BLUE 1) |10939v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Veelgestelde vragen

Zijn de geur en de samenstelling van de iconische parfums veranderd? Houden ze even goed?

Alleen de flacons zijn nieuw, de parfums/geuren blijven ongewijzigd. We hebben deze gelegenheid te baat genomen om deze nieuwe flacons in een eco-designproces op te nemen.
Waarom zijn de verpakking en de flacon van het Comme une Evidence-gamma veranderd?
We wilden onze iconische parfums harmoniseren om meer consistentie te bieden, met een unieke, moderner en premium flacon. Bovendien zijn deze nieuwe flacons ontworpen om hun impact op het milieu te verminderen door het gewicht van glas en karton te verminderen en plastic folie te schrappen.
Waarom kan ik Comme une Evidence L'Eau en Comme une Evidence Le Parfum niet meer vinden?
Om je het allerbeste te bieden, hebben we onze inspanningen gericht op het vernieuwen van de 3 meest iconische parfums van het gamma.
Reviews
ontdek het gamma
Ode aan de vrouwelijkheid

Evidence

Ode aan de vrouwelijkheid

Karaktervolle bloemige chypres waarin de mooiste bloemen op een unieke manier samenkomen om een authentieke en bruisende vrouw te vieren

Bekijk de producten

Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken