ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Alle antwoorden op vragen over jouw levering

Hoe kan ik mijn pakket volgen?
Klik hier op elk moment bekijken waar jouw pakket zich bevindt.
 
Wat zijn de bezorgkosten en levertijden?
Bij Yves Rocher NV kun je kiezen uit verschillende leveringsdiensten:

1. Aflevering bij een UPS Access Point: Na ontvangst van jouw bestelling wordt de bestelling binnen 2 - 4 werkdagen (van maandag t/m vrijdag) geleverd aan het door jou gekozen UPS Access Point. 

2. Aflevering bij jou thuis per post: na ontvangst van jouw bestelling wordt de bestelling binnen 2 - 4 werkdagen (van maandag t/m vrijdag) geleverd. 


De verzendingskosten zijn afhankelijk van de bestellingswijze of van de gebruikte aanbieding. Ze bedragen bijvoorbeeld 4.50€ voor een internetbestelling boven de 10€. Onze tarieven zijn aan wijzigingen onderhevig.

Opmerkingen:
Bestellingen onder de 10€ kunnen helaas niet door onze systemen in behandeling worden genomen vanwege te hoge verwerkingskosten. Als je een bestelling plaatst via 'Folderaanbieding', vindt je het bedrag van de portokosten van jouw bestelling op de papieren bestelbon.
Hoe kan ik mijn factuur betalen?
Wil je een facturen online betalen? Dat is heel eenvoudig.

Ga naar de website https://services.yves-rocher.com/BE.

Je kunt je identificeren met jouw klantnummer en jouw toegangscode (dit is jouw postcode). Als je daarna op 'ga verder' klikt, verschijnen jouw bestellingen meteen op het scherm. Je hoeft alleen maar het hokje aan te vinken aan het eind van de regel waarin de bestelling staat die je wilt betalen en het nummer van jouw bankpas op te geven, gevolgd door de cryptogram (die achterop de pas staat).
Hoe kan ik retourneren of ruilen?
Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen? Geen nood!

Je dient het product in zijn originele verpakking (indien mogelijk) op zo kort mogelijke termijn en in perfecte staat (voor zover mogelijk) te retourneren naar het volgende adres: Laboratoria voor Plantenbiologie Yves Rocher NV - Retourservice - Rue du Follet 50, 7540 Kain (België).

Wij doen er alles aan om het product voor jou in te ruilen of aan jou terug te betalen uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment waarop wij het besluit dat je van de bestelling afziet, hebben vernomen. Mogelijk wordt met de terugbetaling gewacht tot wij het product hebben terugontvangen of tot wij een verzendbewijs hebben ontvangen. In alle gevallen geschiedt de terugbetaling op een van de volgende manieren:
  1. Het pakket wordt in zijn geheel geretourneerd en wij betalen de prijs van het pakket en eventuele verzendkosten terug. Jij draagt de directe kosten van de retourzending.
  2. Het pakket wordt niet in zijn geheel teruggestuurd (je houdt een of meerdere van de bestelde artikelen), wij betalen de prijs van het (de) geretourneerde product(en), eventuele verzendkosten worden niet terugbetaald en jij draagt de directe kosten van de retourzending.
  3. Het product wordt wegens een fout van ons geretourneerd. Wij betalen je het product en de eventuele verzendkosten en kosten van retourzending terug.

Daarnaast heb je ook een wettelijke bedenktijd van 14 dagen vanaf de levering van het product. Deze termijn is vastgesteld in artikel VII.47 van het Belgische Wetboek van Economisch recht. Om van dit herroepingsrecht gebruik te maken, kun je ons schriftelijk meedelen dat je de aankoop herroept binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op zijn ontvangst. Gebruik hiervoor het wettelijke herroepingsformulier of stuur een ondubbelzinnige verklaring met alle informatie die nodig is om je verzoek te verwerken. Je moet het product in zijn oorspronkelijke verpakking en in perfecte staat (voor zover als redelijkerwijs mogelijk), samen met je verklaring en ten laatste binnen de 14 kalenderdagen vanaf de kennisgeving van jouw beslissing om de aankoop te herroepen, terugsturen naar Yves Rocher Klantendienst Rue du Follet, 50 - 7540 Doornik. Yves Rocher verbindt zich om geen enkele uitzondering te maken op het herroepingsrecht. De directe retourkosten zijn in het algemeen ten laste van de consument. We verbinden ons ertoe om het product te ruilen of, indien je dat wenst, terug te betalen binnen 14 dagen na ontvangst door ons.
Kan ik een schoonheidsproduct in een winkel retourneren of ruilen?
Helaas is dat momenteel niet mogelijk.
Hoe kan ik de bon voor een gratis product die in mijn pakket zat gebruiken?
Je kunt de bon voor een gratis product gebruiken door hem, naar behoren ingevuld, alleen of samen met een bestelling te sturen naar het volgende adres:

Laboratoria voor Plantenbiologie Yves Rocher NV – Rue du Follet 50, 7540 Kain (België).

Deze bon is ook geldig in de winkel. Je kunt de originele bon in de winkel overhandigen samen met het door jou gekozen product.
Kan ik op een ander adres dan mijn huisadres laten leveren?
Ja, wij leveren de bestelling op het gewenste adres: op jouw werk, bij een familielid, bij vrienden of bij de buren. Je kunt dit aangeven in de eerste stap van de bestelprocedure.
Let op: levering kan alleen plaatsvinden in België en Luxemburg.
Kan de levering ergens anders plaatsvinden dan in België?
Levering is alleen mogelijk in België en Luxemburg.
Mijn bestelling is niet bezorgd. Wat moet ik doen?
Als de bestelling na 5 werkdagen niet is geleverd, neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 078/05.00.36 (lokale gesprekskosten) van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken