GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

Kalmeer mijn huid

14 product(en) gevonden

Kalmering van de gevoelige huid met anti-roodheid crème

Wie het zelf nooit heeft ervaren, zal ook nooit begrijpen waarom jij echt behoefte hebt aan de speciaal voor jouw huidtype gemaakte producten in onze lijn Kalmeer mijn huid. Dat geeft ook niet, als jij maar weet dat je bij Yves Rocher terecht kunt voor een effectieve, kalmerende anti-roodheid crème en andere producten speciaal voor de droge huid.

De anti-roodheid crème van Yves Rocher is een kalmerende en lichte crème, speciaal geschikt voor de gevoelige, snel geïrriteerde huid en voor de huid die rode vlekken vertoont. De crème hydrateert de droge huid en kalmeert deze onmiddellijk. Het trekkende gevoel, de roodheid en andere ongemakken verdwijnen direct na het smeren en na een maand is de huid al sterker, minder gevoelig en reageert ze minder heftig. Ook is er in de lijn Kalmeer mijn huid een voedende balsem voor de gevoelige en droge huid. De zachte balsem zorgt daarbij ook nog voor een prettig aanvoelende finish op de droge huid van je benen. Heb jij vooral last van een droge huid rondom je ogen en heb je hier last van bij het verwijderen van je make-up? Yves Rocher heeft ook speciale reinigingscrèmes en oliën voor de gevoelig huid rondom de ogen.   

 

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie