HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
Voor gebruik goed schudden. Voeg de inhoud van een doseerdop (45 ml) toe aan een liter water en drink de oplossing gedurende de dag op. Deze 10-daagse kuur kan herhaald worden.
Onder in de fles kan wat bezinksel ontstaan. Dit is normaal. Na openen koel bewaren. Op een droge, koele en donkere plek bewaren

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden en buiten bereik van kinderen houden. Deze producten kunnen niet gebruikt worden als vervanging van gevarieerde en uitgebalanceerde voeding of een gezonde leefstijl.

Plantaardige werkzame stoffen: Mangostan & Groene Thee

Uit de kern van Groene-theeblaadjes is een extract onttrokken dat de afbraak van opgeslagen vetten stimuleert en de afvoer van vocht bevordert. Uit het vruchtvlees van de Mangostan, dat al eeuwenlang geroemd wordt om zijn smaak, heeft het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher een uniek, natuurlijk en intens aroma geëxtraheerd.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie