ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving
Een van de geheimen van het afslankmechanisme is gebaseerd op een complex evenwicht tussen de opslag en de afvoer van vetten in en uit de vetcellen die adipocyten genoemd worden. Er zijn tal van factoren die het evenwicht van dit mechanisme kunnen verstoren: gebrek aan lichaamsbeweging, onevenwichtig voedingspatroon, enz.

Deze oplosdrank met Groene-theeconcentraat met de bijzondere smaak van Mangostan heeft op twee manieren een afslankend effect: Groene thee draagt bij aan de afbraak van opgeslagen vetten en ondersteunt de nierfunctie.

Format : Flacon

Artikelnummer: 29406

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige werkzame stoffen: Mangostan & Groene Thee
Draineert en elimineert vet

Uit de kern van Groene-theeblaadjes is een extract onttrokken dat de afbraak van opgeslagen vetten stimuleert en de afvoer van vocht bevordert. Uit het vruchtvlees van de Mangostan, dat al eeuwenlang geroemd wordt om zijn smaak, heeft het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher een uniek, natuurlijk en intens aroma geëxtraheerd.

Plantaardige werkzame stoffen: Mangostan & Groene Thee
Ingrediënten

Ingrediënten :

EAUARÔMES NATUREL DE MANGOUSTANACIDE CITRIQUETA- RAXACUM OFFICINALEDIOXYDE DE SILICIUMCAMELLIA SINENSIS L.BENZOATE DE SODIUMFOENICULUM.VULGARE MILLERSORBATE DE POTASSIUMSUCRALOSEILEX PARAGUARIENSISDIOXYDE DE SILICIUM

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken