HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
De omhullende formule plakt niet. Breng 's ochtends en 's avonds met masserende bewegingen van boven naar beneden aan op het hele lichaam in plaats van je gebruikelijke bodylotion.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUACAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEMETHYLPROPANEDIOLCETEARYL ISONONANOATEGLYCERINSORBITAN STEARATEDIMETHICONEBUTYROSPERMUM PARKII BUTTERBEHENYL ALCOHOLHYDROGENATED COCONUT OILPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERSODIUM BENZOATEPOLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6PARFUMPANTHENOLXANTHAN GUMSALICYLIC ACIDLACTIC ACIDMETHYLSILANOL MANNURONATESORBITAN ISOSTEARATEPOLYSORBATE 60CENTELLA ASIATICA EXTRACTLIMONENEPANTOLACTONECITRIC ACIDCITRAL1650v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Centella Asiatica

De onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher hebben juist gekozen voor het blad van de Centella asiatica uit Madagaskar, omdat het in staat is de aanmaak van collageen te stimuleren en daardoor een krachtig verstevigende werking heeft.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie