ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De huid voelt onmiddellijk aangenaam en soepel aan. Ze wordt iedere dag opnieuw hersteld en intens gevoed. De rimpels worden gladder. Na 1 maand ziet de huid er stralender uit.

Pluspunt:

het serum bevat een infusie van rozenblaadjes. Van alle delen van de roos beschikken de bloemblaadjes over de hoogste concentratie beschermende wassen zodat ze de huid door en door kunnen voeden. De zijdezachte olietextuur doet de huid stralen.

Resultaten:

het volume van de rimpels daalt met 11% bij 75% van de respondenten (3)
- 100% vindt de huid intens gevoed (1)
- 96% zegt dat de huid soepel is (2)
- 94% vindt dat de huid aangenaam aanvoelt (2)

(1) Klinisch onderzoek bij 13 vrouwen 30 min na het aanbrengen
(2) Tevredenheidsonderzoek bij 113 proefpersonen van 51 tot 75 jaar, onmiddellijk na het aanbrengen
(3) Klinisch onderzoek bij 20 vrouwen na 28 dagen gebruik

Format : Pipetflacon

Artikelnummer: 26332

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige werkzame stoffen: 30 Kostbare Oliën
Stimuleert het celherstel*

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben 30 kostbare oliën geselecteerd vanwege hun uitstekende anti-aging werking.

De ongeëvenaarde kennis van onze experts heeft ertoe geleid dat deze oliën zijn aangevuld met een uitzonderlijke olie die de celvernieuwing stimuleert*: duizendrozenolie.

Plantaardige werkzame stoffen: 30 Kostbare Oliën
Ingrediënten

Ingrediënten :

BRASSICACAMPESTRIS(RAPESEED)SEEDOILHELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOILVITISVINIFERA(GRAPE)SEEDOILSIMMONDSIACHINENSIS(JOJOBA)SEEDOILCOCOSNUCIFERA(COCONUT)OILOENOTHERABIENNIS(EVENINGPRIMROSE)SEEDEXTRACTROSADAMASCENAEXTRACTSESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOILROSADAMASCENAFLOWEROLEAEUROPAEA(OLIVE)FRUITOILZEAMAYS(CORN)GERMOILCARTHAMUSTINCTORIUS(SAFFLOWER)SEEDOILCORYLUSAVELLANA(HAZELNUT)SEEDOILPRUNUSAMYGDALUSDULCIS(SWEETALMOND)OILRICINUSCOMMUNIS(CASTOR)SEEDOILPARFUM/FRAGRANCECAMELLIAOLEIFERASEEDOILGOSSYPIUMHERBACEUM(COTTON)SEEDOILJUGLANSREGIA(WALNUT)SEEDOILMANGIFERAINDICA(MANGO)SEEDBUTTERORBIGNYAOLEIFERASEEDOILORYZASATIVA(RICE)GERMOILPERSEAGRATISSIMA(AVOCADO)OILPISTACIAVERASEEDOILPRUNUSARMENIACA(APRICOT)KERNELOILPRUNUSPERSICA(PEACH)KERNELOILTOCOPHEROLARGANIASPINOSAKERNELOILCAMELINASATIVASEEDOILLIMNANTHESALBA(MEADOWFOAM)SEEDOILROSACANINAFRUITOILSILYBUMMARIANUMSEEDOILCARAPAGUAIANENSISSEEDOILALCOHOL10964v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies

De zijdezachte olietextuur 's ochtends en 's avonds voor de verzorging op het gezicht aanbrengen. Dit product bevat kopraolie die door de kou vast kan worden. Wanneer er een neerslag te zien is, kun je de flacon in je handen verwarmen.

Veelgestelde vragen
Is het gamma vegan?
Ja, alle formules van het gamma Riche Crème zijn vegan, behalve de lipbalsem, waarbij bijenwas vereist is voor het sensoriële aspect van dit product.
Zijn de Riche Crème producten geschikt voor alle huidtypes?
Ja, het gamma is ontwikkeld voor alle huidtypes die gevoed moeten worden, inclusief de rijpe huid en de droge huid. Oléo-Infusion is echter speciaal ontwikkeld voor de droge huid.
Zijn er echte bloemblaadjes geïnfuseerd in het product? Is er een risico op schimmel?
In de laboratoria van Yves Rocher worden talrijke onderzoeken uitgevoerd om de perfecte veiligheid van al onze producten te garanderen (we voldoen aan de Good Manufacturing Practice-regels). In het geval van Oléo-Infusion werd een studie uitgevoerd naar de stabiliteit van de plantaardige oliën, met name om elke verandering (oxidatie) te vermijden die de uiteindelijke kwaliteit van de formule zou kunnen beïnvloeden. De uitsluitend olieachtige (hydrofobe) samenstelling van Oléo-Infusion maakt er van nature een formule van met een zeer laag microbiologisch risico. Wat de bloemblaadjes betreft, hebben we rozenblaadjes gekozen die vooraf gesteriliseerd zijn volgens een procedé waarmee we de microbiologische veiligheid van onze formule kunnen garanderen terwijl het esthetische uiterlijk van de bloemblaadjes behouden blijft.
Is het dermatologisch getest?
Om de huid van onze klanten te respecteren, worden al onze producten dermatologisch getest voordat ze op de markt worden gebracht om zeker te zijn dat ze goed door de huid worden verdragen. 
Reviews
Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken