ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Dankzij de corrigerende supra essence wordt de huid onmiddellijk glad en stralend en verfijnt de huidkorrel. De rimpels verminderen iedere dag opnieuw, de huid wordt steviger en de teint egaler. In 1 maand tijd wordt de huid compacter en levendiger. Bevat Zoethout tegen vlekken* en plantaardige Nectar van Knoppen die de vernieuwing stimuleert.

Pluspunt: innovatieve extra vloeibare serum-essencetextuur die snel in de huid dringt.

Onze belofte:
- 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
- Zonder minerale olie
- Flacon in recycleerbaar glas, karton afkomstig van duurzaam beheerde wouden

Gebruiksadvies:
Neem met het pipet enkele druppels van de Corrigerende Supra Essence. Het pipet geeft je telkens opnieuw de juiste dosis voor een optimaal resultaat.
Druk lichtjes op het pipet om de essence in de handpalm te druppelen en masseer de essence zachtjes van binnen naar buiten op het gezicht.
Deze essence met vloeibare en hydraterende textuur wordt 's ochtends en 's avonds op de goed gereinigde huid van het gezicht aangebracht.

*In-vitrotest.
Dermatologisch geteste formule.

Format : Pipetflacon

Artikelnummer: 38169

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige nectar van knoppen
Anti-ageing effect aan het huidoppervlak en diep in de huid

Onze onderzoekers kozen de Plantenbiotechnologie om een nectar te ontwikkelen uit een enkel staal van kostbare cellen van EEN knop afkomstig van een boom van een plantentuin in Bologne.

Dit hoogtechnologische procedé houdt niet alleen de plantaardige bron in stand, het is ook milieuvriendelijk omdat het een te intensieve kweek van de knoppen voorkomt. Bovendien moeten ook de voor de ontwikkeling van de plant zo belangrijke knoppen niet verwijderd worden.

Plantaardige nectar van knoppen
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINPROPYLENE GLYCOL.ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERPEG-60 HYDROGENATED CASTOR OILSODIUM ASCORBYL PHOSPHATEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTHYDROXYACETOPHENONEINOSITOLCAESALPINIA SPINOSA GUMPARFUM (FRAGRANCE)POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6SALICYLIC ACIDZEA MAYS (CORN) STARCHPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACTCI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)MICAXANTHAN GUMSYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACTSODIUM HYDROXIDEGLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACTSILICALINALOOLGERANIOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATE10670v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
ontdek het gamma
Krachtige anti-ageing verzorging

Anti-Âge Global

Krachtige anti-ageing verzorging

Bekijk de producten

Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken