ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De huid is onmiddellijk stralender en voelt aangenaam en soepel aan. Ze wordt iedere dag opnieuw zichtbaar gladder en ook de rimpels lijken te verminderen. Na 1 maand oogt de huid mooier.

Pluspunt:

de vloeibare textuur is subtiel parelmoerachtig.

Resultaten:

- volgens 86% van de respondenten is de teint 56% stralender (4)
- volgens 79% van de respondenten is het volume van de rimpels met 13% afgenomen (5)
- 100% van de respondenten vindt dat de huid goed gevoed is (2)
- 95% zegt dat de huid soepeler is (3)

Gebruiksadvies:

's ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid. Bij irritatie het gebruik stopzetten.

(2) Klinisch onderzoek bij 12 vrouwen 30 min na het aanbrengen
(3) Tevredenheidsonderzoek bij 101 proefpersonen onmiddellijk na het aanbrengen
(4) Klinisch onderzoek bij 21 proefpersonen na 28 dagen gebruik
(5) Klinisch onderzoek bij 19 proefpersonen na 28 dagen gebruik

Format : Pump Bottle

Artikelnummer: 30145

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige werkzame stoffen: 30 Kostbare Oliën
Stimuleert het celherstel*

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben 30 kostbare oliën geselecteerd vanwege hun uitstekende anti-aging werking.

De ongeëvenaarde kennis van onze experts heeft ertoe geleid dat deze oliën zijn aangevuld met een uitzonderlijke olie die de celvernieuwing stimuleert*: duizendrozenolie.

Plantaardige werkzame stoffen: 30 Kostbare Oliën
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINOCTYLDODECANOLPROPYLENEGLYCOL.CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDEDICAPRYLYLCARBONATEDIMETHICONEMETHYLPROPANEDIOLCOCOSNUCIFERA(COCONUT)OILBRASSICACAMPESTRIS(RAPESEED)SEEDOILCETEARYLALCOHOLGLYCERYLSTEARATEPEG-100STEARATEHELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOILMACADAMIATERNIFOLIASEEDOILCENTAUREACYANUSFLOWERWATERSIMMONDSIACHINENSIS(JOJOBA)SEEDOILAMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VPCOPOLYMERNIACINAMIDEAPHLOIATHEIFORMISLEAFEXTRACTINOSITOLSODIUMBENZOATESALICYLICACIDMICACETEARYLGLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCESESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOILSORBITOLALLANTOINCAFFEINEOLEAEUROPAEA(OLIVE)FRUITOILZEAMAYS(CORN)GERMOILACRYLATES/C10-30ALKYLACRYLATECROSSPOLYMERSODIUMHYALURONATECARTHAMUSTINCTORIUS(SAFFLOWER)SEEDOILCORYLUSAVELLANA(HAZELNUT)SEEDOILPRUNUSAMYGDALUSDULCIS(SWEETALMOND)OILRICINUSCOMMUNIS(CASTOR)SEEDOILCAMELLIAOLEIFERASEEDOILGOSSYPIUMHERBACEUM(COTTON)SEEDOILJUGLANSREGIA(WALNUT)SEEDOILMANGIFERAINDICA(MANGO)SEEDBUTTERORBIGNYAOLEIFERASEEDOILORYZASATIVA(RICE)GERMOILPERSEAGRATISSIMA(AVOCADO)OILPISTACIAVERASEEDOILPRUNUSARMENIACA(APRICOT)KERNELOILPRUNUSPERSICA(PEACH)KERNELOILSILICASODIUMHYDROXIDEARGANIASPINOSAKERNELOILCAMELINASATIVASEEDOILCARAPAGUAIANENSISSEEDOILLIMNANTHESALBA(MEADOWFOAM)SEEDOILOENOTHERABIENNIS(EVENINGPRIMROSE)SEEDEXTRACTROSACANINAFRUITOILSILYBUMMARIANUMSEEDOILROSADAMASCENAEXTRACTCITRICACIDPOTASSIUMSORBATEALCOHOLTOCOPHEROLCI77891(TITANIUMDIOXIDE)CI77491(IRONOXIDES)10969v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies

's ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid. Bij irritatie het gebruik stopzetten.

Veelgestelde vragen
Is het gamma vegan?
Ja, alle formules van het gamma Riche Crème zijn vegan, behalve de lipbalsem, waarbij bijenwas vereist is voor het sensoriële aspect van dit product.
Zijn de Riche Crème producten geschikt voor alle huidtypes?
Ja, het gamma is ontwikkeld voor alle huidtypes die gevoed moeten worden, inclusief de rijpe huid en de droge huid. Oléo-Infusion is echter speciaal ontwikkeld voor de droge huid.
Hebben alle producten dezelfde concentratie actieve bestanddelen?
Bij Yves Rocher bepalen we de concentratie van onze actieve bestanddelen voor elk van onze formules. Ons doel is om de juiste dosis van de actieve bestanddelen te bepalen die nodig is voor een optimale schoonheid van de huid, met inachtneming van de onschadelijkheid. Ongeacht de concentratie van actieve bestanddelen in onze formules, ondergaan al onze producten instrumentele testen om hun doeltreffendheid te valideren. Om de rijpe huid een voedingsconcentraat te bieden dat ze nodig heeft, is de formule van Oléo-Infusion versterkt met 30 Kostbare Oliën ten opzichte van de andere formules in het assortiment.
Hoe is de geur van het assortiment?
De geur van het gamma Riche Crème wordt gekenmerkt door fruitige, perzikachtige noten, omhuld door bloemige noten van jasmijn, roos, osmanthus en oranjebloesem op een licht cederhoutachtige, poederige en muskusachtige basis.
Reviews
Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken