ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Een Yves Rocher franchise openen?

Wat als u het was?


Bent u gepassioneerd door de wereld van schoonheid en lokale handel, wilt u ondernemer worden en deelt u de waarden van ons merk?
Yves Rocher biedt u de mogelijkheid om een echte bedrijfsleider te worden en uw eigen winkel naar commercieel succes te leiden.

Doe me aan het Avontuur


GA MEE OP AVONTUUR MET YVES ROCHER


Onze partners zijn onze eerste ambassadeurs (...) hun rol is fundamenteel om banden te smeden met vrouwen, hun schoonheidsbehoeften te begrijpen, hen te adviseren over het beste in plantaardige cosmetica en hen te begeleiden met passie, betrokkenheid en zorg.


Bris Rocher, CEO van de Rocher Groep

ZIJ HEBBEN ZICH AANGESLOTEN BIJ HET YVES ROCHER AVONTUUR
Getuigenissen


Vanessa Bruyneels
Franchise-gerante Yves Rocher Brasschaat

"Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om na bijna 4 jaar als werknemer van Yves Rocher als franchisenemer te beginnen.

ls franchisenemer wordt u altijd goed ondersteund door uw regiomanager en door de afdelingen Allo-Franchise, IT en boekhouding. Ze staan altijd tot uw beschikking.

Ik ben er trots op om het merk Yves Rocher als franchisenemer te vertegenwoordigen, omdat dit merk veel respect heeft voor de natuur, vrouwen en mannen en het is een zeer solide familiebedrijf en zeer transparant in alles."

Nadia Amiai
Franchise – Gerante (Elsene/Westland/La Chasse en Jette)

“Ik was op zoek naar een bedrijf waarin ik kon investeren en professioneel kon groeien.
Yves Rocher heeft me verleid door zijn dubbele commerciële werking (winkelgedeelte en instituutgedeelte) en vooral door de alomtegenwoordige marketingondersteuning die het bedrijf elke dag opnieuw aanstuurt. En niet te vergeten alle ondersteuningsteams die ons helpen in het avontuur van het ondernemerschap, vanaf de allereerste dagen tijdens de integratietraining die me in staat stelde mijn bedrijf te starten met de juiste instrumenten.
Vandaag ben ik een multi-operator en het avontuur is nog maar net begonnen.”

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken