GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*

We zijn er voor jou

Als gevolg van de nieuwe overheidsmaatregelen,  stellen velen van jullie ons vragen. Hier en op onze sociale netwerken vind je alle informatie. We werken deze regelmatig bij. 
 

 

WINKELS & SCHOONHEIDSINSTITUTEN

Zijn alle Yves Rocher-winkels en -schoonheidsinstituten gesloten?
BELGIE
Onze winkels zijn allemaal open! 
Je vindt er je favoriete schoonheidsproducten.
We ontvangen jullie graag met respect voor de genomen veiligheidsmaatregelen.  
Onze schoonheidsinstituten in België zijn momenteel gesloten tot nader order. 
Alle gemaakte afspraken tot 15 januari 2021 zijn dus geannuleerd.

LUXEMBURG
Al onze winkels en instituten in het Groothertogdom Luxemburg openen opnieuw de deuren op maandag 11 januari. In afwachting tot de heropening van onze winkels,  zijn al onze producten beschikbaar via onze website. Je kunt jezelf verwennen en genieten van gratis thuisbezorging vanaf € 30,- aankoopprijs. 
Welke veiligheidsmaatregelen worden er in de winkel getroffen?
BELGIE
Wij hebben volgende veiligheidsmaatregelen genomen, om een maximale bescherming te kunnen bieden voor jou en ons verkoopsteam:
- Shop alleen met een maximale duur van 30 minuten.
- Draag een mondmasker en bescherm je neus en mond.
- Bewaar steeds de voorgeschreven 1,5 meter afstand. 
- Was en desinfecteer je handen: voor, tijdens en na het shoppen.
- Respecteer het maximaal en aangegeven aantal mensen in de winkel.
Vanaf wanneer kan ik een afspraak maken in het Schoonheidsinstituut?
We hebben op dit moment geen informatie over een mogelijke heropening van onze winkels en instituten in België. Stay connected! Laten we in tussentijd zorg dragen voor ons en onze geliefden ❤ 
Wat als ik in de komende weken een afspraak heb gemaakt in een instituut?
BELGIE
De afspraken die tot 15 januari 2021 zijn gemaakt, zijn normaal gezien geannuleerd. 

LUXEMBURG
De afspraken die tot 10 januari 2021 zijn gemaakt, zijn normaal gezien geannuleerd. 
Vanaf wanneer kan ik een afspraak maken in het Schoonheidsinstituut?
BELGIE
We hebben op dit moment geen informatie over een mogelijke heropening van onze winkels en instituten in België en Luxemburg. Stay connected! Laten we in tussentijd zorg dragen voor onszelf en elkaar ❤

LUXEMBURG
Onze Luxemburgse schoonheidsinstituten heropenen hun deuren op 11 januari. Onze winkelteams noteren met plezier uw telefonische afspraak vanaf deze datum. Online afspraken maken is eveneens opnieuw mogelijk.
Is mijn favoriete winkel aanstaande zondag open?
 

WEBSITE

Hoe garanderen jullie de veiligheid van jullie medewerkers en klanten bij online bestellingen?
In de huidige situatie is onze eerste prioriteit het waarborgen van de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers.
Met betrekking tot de medewerkers die fysiek aanwezig zijn op onze vestigingen, hebben we versterkte veiligheidsmaatregelen voor hun gezondheid getroffen: levering van hydro-alcoholische gels, afstand tussen de werkplekken, regelmatige controle van de lichaamstemperatuur van de medewerkers.
Wij zetten ons in om je in de best mogelijke omstandigheden van dienst te zijn en wij passen onze activiteiten dagelijks aan. 
Kan ik een bestelling plaatsen op de website?
Ja, onze website blijft uiteraard beschikbaar en de bezorging van de pakjes aan huis is gratis voor elke bestelling vanaf 30€*.
Wat zijn de leveringstermijnen? Zijn ze langer gezien de huidige situatie?
Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw pakje zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Door de huidige situatie kan de levering van je bestelling echter tussen de 2 en 5 werkdagen vertraging oplopen. Daarnaast zorgt onze partner BPost elke dag van de week voor de bezorging van jouw pakjes.
Hoe kan mijn pakje contactloos geleverd worden?
In het geval van een levering die niet in een standaard brievenbus past, maakt de bezorger een contactloze levering. Dit betekent dat de postbode: 
- de klant op de hoogte brengt van zijn aankomst (door te kloppen of te bellen)
-  het pakket op de dorpel plaatst en  onmiddellijk afstand neemt van de deur (minstens 1,5 meter) voordat deze door de klant wordt geopend.
- tekent in plaats van de klant (altijd in aanwezigheid van de klant).
Het doel is om niet in nauw contact te komen en vooral om het pakket niet van hand tot hand te laten gaan. Bij afwezigheid van de ontvanger worden de pakketten in het dichtstbijzijnde open postkantoor gebracht. 

 

GETROUWHEIDSBELONINGEN, CADEAUTJES, AANBIEDINGEN EN CADEAUKAARTEN


 
Ik heb een winkel getrouwheidsbeloning die binnenkort vervalt, hoe kan ik daar gebruik van maken?
BELGIE
Wees gerust, we hebben de geldigheidsdatum van de bloesempunten met 2 maanden verlengd zodat je er nog steeds van kan genieten in jouw favoriete winkel. 

LUXEMBURG
Wees gerust! We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van je getrouwheidsbeloning zodra onze winkels weer opengaan.
Ik heb een cadeaukaart waarvan de geldigheidsdatum is verstreken in de periode waarin de winkels gesloten zijn, kan ik de geldigheid ervan verlengen?
BELGIE
Wees gerust, de datum werd reeds verlengd. Voor alle cadeaukaarten die tussen 2/11 en 31/12 vervallen, is de geldigheidsduur verlengd tot en met 31 maart 2021.

LUXEMBURG
Je hebt een cadeaukaart met een vervaldatum in aantocht? Maak je geen zorgen, de geldigheidsdatum wordt met een paar weken verlengd. Zodanig dat je er nog van kan genieten.
Uiteraard blijven we tot je dienst en zullen we aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Onze speciale COVID-19 FAQ zal ook regelmatig worden bijgewerkt om je op de hoogte te houden van de laatste informatie. 

Draag zorg voor jezelf en elkaar!
Het Yves Rocher Benelux team

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie