ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Onweerstaanbare lippen

Een nieuwe samenstelling die geen enkele toegeving doet op kleur, natuurlijkheid en verzorging. Ontdek onze lipsticks Rouge Elixir.

sowimage

Rouge Elixir is een gloednieuw gamma moderne, inclusieve en draagbare lipsticktinten. Alle formules zijn intens hydraterend en beschermend. Een uniek gevoel van comfort gegarandeerd!

Rouge Elixir Satin

Ontdek hier de eerste satijnlipstick van Yves Rocher die voor 89% is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Ideaal voor een gedurfd resultaat en intens gehydrateerde lippen.  

De rijke en crèmige formule met cameliaolie heeft een hoog pigmentgehalte en een unieke textuur. In één enkel laagje geeft Rouge Elixir Satin een perfect dekkend resultaat. Bovendien worden de lippen intens gevoed waardoor ze de hele dag lang aangenaam zacht voelen. Wat is jouw favoriet van de 24 verschillende shades? 

sowimage

Rouge Elixir Mat

Ontdek Rouge Elixir Mat, dé garantie op een intens mat resultaat en een aangenaam verzorgend gevoel. Bovendien is het een lipstick samengesteld uit 83% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hoewel hij een intens gepigmenteerd en mat resultaat geeft, toch droogt deze lipstick de lippen niet uit. Het voelt net alsof je een voedende lippenbalsem hebt aangebracht.

Net als Rouge Elixir Satin is dit product verrijkt met cameliaolie die de lippen een hele dag lang een aangenaam gevoel van comfort geeft (tot maar liefst 8 uur lang*). Je vindt zeker wat je wilt in dit gamma van 12 prachtige tinten. 

*Klinisch onderzoek bij 13 vrouwen 

sowimage

Tip:

Voor een perfect resultaat teken je met het Rouge Elixir liplinerpotlood eerst de lipcontouren vanuit de cupidoboog waarna je het lijntje naar binnen toe uitwerkt. Vervolgens breng je de Rouge Elixir lipstick van het midden naar de buitenkant van de lippen aan. 

De potloden

 Ook bij de liners is er veel nieuws!  

De Rouge Elixir lipliner is geknipt voor de meest kissable lippen! De 8 tinten zijn afgestemd op die van de lipstick Rouge Elixir waardoor je steeds opnieuw een harmonieus resultaat krijgt. Het intens gepigmenteerde potlood modelleert de lippen heel nauwkeurig en maakt dat de lipstick langer blijft zitten. De crèmige formule met cameliaolie glijdt soepel over de lippen waardoor het aanbrengen kinderspel is. Laat je verrassen door de 8 geweldige kleuren

Hoe gebruik je het? Teken de omtrek van de lippen vanuit de mondhoeken en werk het lijntje naar binnen toe uit. 

sowimage

Rouge Elixir Brillant, de geknipte meeneemlipstick waarmee je je lippen op elk moment en om het even waar kan bijkleuren en verzorgen. 

Deze lipstick zal je ongetwijfeld al snel iedere dag gebruiken om je lippen te voeden, te beschermen en tegelijk kleur en glans te geven.

Ontdek hier alles over Rouge Elixir Brillant! 

sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken