GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Terug

Laat je natuurlijke teint schitteren!

Laat je verrassen door onze foundation tegen pollutie die in 30 tinten beschikbaar is! Een woordje uitleg.

sowimage

Je zal hem weldra niet meer kunnen missen!

Pollutie maakt de huid fragiel en de teint dof. Om de teint opnieuw fris en helder te maken ontwikkelde Yves Rocher een nieuwe foundation tegen pollutie: Le Radieux!

Waarom je er weg van zult zijn? Hij beschermt de huid tegen pollutie waardoor de teint iedere dag opnieuw minder dof wordt en hij is bovendien beschikbaar in 30 tinten. Rosé, beige, goud of bruin, ook jij vindt zonder twijfel de geschikte tint voor je huid.

Deze foundation maakt de huid op een natuurlijke manier egaal en helder en beschermt de huid tegen pollutie dankzij zijn formule verrijkt met Aphloia. Deze kleine boom uit Madagaskar beschikt over uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Het perfecte actieve bestanddeel om de huid te beschermen tegen uitwendige irriterende factoren.

sowimage

Voor een geslaagde glowy look

Je kunt niet wachten om hem te proberen? Bekijk dan deze tutorial over hoe je je teint de hele dag lang kunt oplichten.

1/ Voor je de huid Verhelderende Primer aanbrengt hydrateer je de huid met een crème. Zo blijft je make-up de hele dag lang onberispelijk zitten.

2/ Voor een lichte dekking breng je een kleine hoeveelheid foundation Le Radieux op voorhoofd, neus, wangen en kin aan. Werk de textuur naar buiten toe tot in de hals uit zodat er geen strepen te zien zijn.

3/ Breng een kleine hoeveelheid Intens Dekkende Highlight Concealer onder de ogen en op de huidprobleempjes aan om ze te corrigeren en om de oogcontouren glad en helder te maken.

4/ Nu kun je je gezicht poederen met het Losse Poeder voor een Stralende Huid. Dit extra fijne en lichte poeder maakt de huid glad en verdoezelt de poriën. Tegelijkertijd fixeert het de make-up. Het poeder is onzichtbaar bij het aanbrengen en is geschikt voor elke huidskleur.

5/ Om de teint te verhelderen gebruik je de Highlighterstick voor een Stralende Teint wanneer je van een crèmige textuur houdt, of de Duohighlighter Stralende Tein wanneer je meer van poeder houdt.

En nu genieten van je stralende huid en teint!

En jij, ook overtuigd van deze nieuwe foundation? Zeg het ons in een commentaar.

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie