This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0
Terug

Cadeau-ideeën voor mannen? Die worden niet vergeten!

Toegegeven, de meeste producten van Yves Rocher zijn gericht op vrouwen. Maar ook voor de heren valt er genoeg te kiezen dankzij onze ruime collectie herenparfums.

Bois de Sauge, de kleine nieuwkomer

Een nieuwe eau de toilette om ons scala aan herengeuren te vervolledigen: Bois de Sauge! Parfumeur Sonia Constant heeft een parfum ontwikkeld dat een gevoel van avontuur en vrijheid in het hart van de natuur oproept; de aromatische frisheid van Salie vermengt zich met de intensiteit van Guajakhout en Patchoeli.

Doe hem (en jezelf) een extra groot plezier en geef hem behalve de Eau de toilette, ook de Bodyshampoo voor lichaam & haar van Bois de Sauge cadeau.

sowimage

Geraffineerde eaux de toilette met karakter

Heb je een voorkeur voor bloemige geuren? Kies dan bijvoorbeeld voor de Eau de toilette Comme une Evidence Homme. Deze geur is ontworpen door parfumeur Antoine Maisondieu en wordt gekenmerkt door essence van Bergamot, Zwarte Peper en Guajakhout. Een onweerstaanbare geur dankzij een perfecte balans tussen bloemige en houtachtige noten!

Voor liefhebbers van parfums met een oosters accent, is er de Eau de toilette Hoggar van de hand van parfumeur Marie-Aude Couture-Bluche. Zij heeft Lavendelessence gecombineerd met essences van Muskaatnoot en Resinoïde van Tonkaboon. Het perfecte parfum om bij weg te dromen!

sowimage

Onze collectie telt nog twee houtachtige parfums:

  • Cuir Vétiver, bedacht door parfumeur Sonia Constant. Hierin vermengt zij essence van Vetiver met essence van Sandelhout, aangevuld met Resinoïde van Tonkaboon. Een eau de toilette met een immense sensualiteit!
  • Ambre Noire is ontworpen door parfumeur Christophe Raynaud en is kruidiger van karakter. Dit parfum bevat naast essence van Kardemom ook absolue van Tonkaboon voor een amberachtig accent en essence van Patchoeli voor een houtachtige ondertoon. Een van de meest hartverwarmende parfums!

Van al deze eaux de toilette is er ook een Bodyshampoo voor lichaam & haar verkrijgbaar om nog langer te genieten van diezelfde, verrukkelijke geur.

En vergeet ook onze collectie unisex parfums niet! Daarover lees je hier meer.

sowimage

Welke eau de toilette zou jij willen uitproberen of cadeau geven? Vertel het ons!

Delen