ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De Mascara Intense Metamorphose sluit geen compromissen: extreem volume, mooi gekrulde, lange wimpers en een resultaat dat 24 uur blijft duren, je krijgt het allemaal.

Maak kennis met de mascara in de Collectie Fleurs des Sentiers. Met nieuwe look en in limited edition!

  • Resultaat: 24 uur
  • Effect: volume
  • Borsteltje: zandlopervorm
  • Kleur: zwart

Voordelen:

het zachte zandlopervormige borsteltje is intuïtief te gebruiken. Het omgeeft elke wimper van de binnenste naar de buitenste ooghoek en geeft een adembenemend volume en een diepzwart resultaat dat de ogen extra in de verf zet.

De formule werd met zorg door onze laboratoria ontwikkeld. Ze bestaat voor 88% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en werd verrijkt met voedende ricinusolie en zacht korenbloemwater waardoor ze geschikt is voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

Dankzij de plantaardige houtskool is de kleur intens en natuurlijk zwart.

Gebruiksadvies:

1. Plaats het borsteltje van de mascara tegen de basis van de wimpers en ga met een lichte zigzagbeweging naar de toppen van de wimpers.
2. Breng een tweede laagje aan door het borsteltje van de aanzet naar de toppen van de wimpers te rollen. Druk lichtjes om de wimpers een intens zwarte kleur te geven en het effect multidimensionaal te maken.
3. Herhaal de bewegingen om de wimpers een adembenemend volume te geven.

Zo sorteer je correct:

breng je moeilijk te recycleren make-upverpakkingen naar de winkel en/of volg de van toepassing zijnde sorteerrichtlijnen.**

Goed om te weten: Yves Rocher werkt samen met Terracycle om al je lege make-upproducten, ongeacht het merk, te recycleren.

*Product zonder dierlijke derivaten.
**Opgelet: de richtlijnen kunnen plaatselijk variëren, de sorteervoorzieningen worden momenteel op nationaal niveau uitgebreid volgens een door de staat opgemaakte kalender.

Format : Flacon

Artikelnummer: 99909

Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATESODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken