This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0
Terug

Lippen om te zoenen, het hele jaar door!

Lippen worden vaak op de proef gesteld door het klimaat (temperatuurschommelingen, airco) en het meest nog in de winter: uitdroging, barstjes... Hoe zorg je het hele jaar door goed voor je lippen?

Een goede dagelijkse routine...

Hier volgt een aantal dagelijkse verzorgingstips om zowel in de zomer als in de winter verzekerd te zijn van gladde lippen:

  • Drink veel water! Dit advies heb je vast al vaker gehoord om heel andere redenen, maar het is echt belangrijk om je lichaam goed te hydrateren. Dit bevordert het welzijn van al je cellen en dus ook van je huid.
  • Kies de juiste matte lipstick en zorg dat er voldoende voedende ingrediënten in zitten, zodat de huid van de lippen zo min mogelijk uitdroogt. Dat is bijvoorbeeld het geval bij onze lipsticks die verrijkt zijn met Candelillawas.
  • Hydrateer je huid altijd goed; en dat geldt natuurlijk ook voor je lippen! Dat lijkt voor de hand liggend, maar het is belangrijk om te kiezen voor formules met hydraterende ingrediënten die je lippen goed verzorgen

 

sowimage

Kies voor natuurlijke hydratatie!

Deze lippenbalsems van Yves Rocher met vernieuwde ecodesign formule zorgen voor je lippen!

Ons unieke team van experts dat al sinds 1959 bestaat, heeft verschillende heilzame planten geselecteerd en gecombineerd met plantaardige wassen en voedende Karitéboter, afkomstig van een duurzame productieketen in West-Afrika die biologisch en fairtrade-gecertificeerd is. De in Frankrijk geproduceerde formules bestaan voor meer dan 97% uit natuurlijke ingrediënten. Hiermee ben je het hele jaar door verzekerd van lippen die prettig aanvoelen.

sowimage

Ontdek de onweerstaanbare geuren van onze lippenbalsems voor natuurlijk mooie en goed gevoede lippen: Vanille, Kokos en Karité!

En als dat nog net genoeg is, probeer dan ook eens onze getinte lippenbalsems! Framboos, Braam of Mango... Voor natuurlijk verzorgde, goed gehydrateerde lippen met een sprankelend, suikerzoet tintje!

sowimage

Door welke lippenbalsem laat jij je verleiden? Vertel het ons in de comments!

Delen