ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

hydra végétalBotanische expertise
voor intense hydratatie

Een gehydrateerde, vollere huid die straalt van frisheid

*Tevredenheldstest bij 110 vrijwilligers gedurende 28 dagens

88%*

van de vrouwen
zegt een
hydratatieboost
te krugen

Sérum hydratation non-stop 100h

Onze 
botanische expertise

Edulis

Houdt de veeleisende huid continu gehydrateerd

Edulis

Onze onderzoekers in plantaardige cosmetica hebben Edulis geselecteerd vanwege zijn vermogen om water op te vangen en vast te houden in zijn bladeren. De drievoudige hydraterende werking van het cellulair water van Edulis houdt het vocht vast in de huid, verspreidt het in alle lagen van de opperhuid en beperkt zijn verdamping. Op die manier heeft het een continu hydraterend effect.

Je ideale routine

1

2

3

Een vraag over 
het gamma?

  • Het enige product in het Hydra Végétal-gamma dat opnieuw is geformuleerd, is het serum om zijn hydraterende werking te versterken tot 100 uur. Het 100 uur Non-Stop Hydraterend Serum hydrateert de huid onmiddellijk met +40% en continu gedurende 100 uur.

  • Ons doel is om onze producten continu te verbeteren. We hebben besloten om de crème SPF 20 af te schaffen, omdat de formulering niet meer aan onze eisen voldoet. We bestuderen de mogelijkheid om in de nabije toekomst een referentie met SPF te integreren. In afwachting daarvan kun je het Elixir Botanique Multi-Protection UV Shield of de crèmes uit het Perfect Skin Zonnebeschermingsgamma gebruiken.

  • De verandering van verpakking van de producten van het Hydra Végétal gamma heeft geen invloed gehad op de applicator van de Hydraterende Verkwikkende Frisse Gel voor de Oogcontour. Hij is identiek aan die van het oude product. De tube en de dop zijn recycleerbaar.

  • De 48 uur Non-Stop Hydraterende Gel-Crème in pot en tube, het 100 uur Non-Stop 100H Hydraterend Serum en de Hydraterende Verkwikkende Frisse Gel voor de Oogcontour zijn allemaal vegan producten. De 48 uur Non-Stop Hydraterende Rijke Crème is niet vegan.

  • De Edulis die we gebruiken in de verzorgingsproducten van het Hydra Végétal-gamma wordt geteeld in La Gacilly, Bretagne, volgens agro-ecologische methoden.

  • In een klinische studie met corneometrie, een techniek die wordt gebruikt om het effect van een product op de huid te volgen, hebben we aangetoond dat de huid +15% gehydrateerd was 100 uur na het serum slechts een keer aan te brengen. Dagelijks gebruik van het 100 uur Non-Stop Hydraterend Serum activeert echter de biologische hydratatiemechanismen van de huid voor voordelen op de lange termijn.

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken