GRATIS LEVERING  vanaf 30€ + een  GESCHENK  bij elke bestelling*
Spray voor en tijdens blootstelling aan de zon, op het lichaam en droog of vochtig haar. Niet spoelen.

Te lang in de zon blijven is gevaarlijk voor de gezondheid. Vermijd de zon tussen 12:00 en 16:00 uur. De zon heeft op ieder huidtype een ander effect. Het is belangrijk om een zonnebrandproduct te gebruiken dat geschikt is voor je huid. Gebruik je minder van het product en breng je het product niet zo vaak aan als zou moeten, dan ben je minder goed beschermd.

Zonnestraling is gevaarlijk, zeker voor kinderen. Stel kinderen jonger dan drie jaar niet overmatig bloot aan de zon. Hun huid beschikt niet over een natuurlijke bescherming tegen UV-straling. Drink vooral veel water om uitdroging te voorkomen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

ALCOHOLOCTYLDODECANOLC12-15 ALKYL BENZOATEHOMOSALATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEAQUACOCOS NUCIFERA OILHYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMERBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEDIPROPYLENE GLYCOLETHYLHEXYL TRIAZONEGLYCERINCARAPA GUAIANENSIS SEED OILACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMERPARFUMPOLYAMIDE-3PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATEISOEUGENOLPPG-12 DIMETHICONETOCOPHEROLDENATONIUM BENZOATE96v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Andiroba

De onderzoekexperts op het gebied van Plantaardige Cosmetica® hebben Andiroba-olie geselecteerd. Deze is rijk aan Omega 9 en heeft een natuurlijk voedende werking.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie