HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
Voor de dagelijkse verzorging, verhit de plantaardige olie tussen je handen en breng het aan op het lichaam voor een gevoede en gesublimeerde huid. Voor een ontspannende werking, beweeg de olie in scherpe cirkelvormige bewegingen en krijg energie en vitaliteit terug.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OILCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OILMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILPRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OILSIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILPARFUM/FRAGRANCELIMONENELINALOOLGERANIOLCITRAL2766v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stoffen: Mandarijn, Citroen, Cederhout

Mandarijnenbomen worden geteeld in het Middellandse Zeegebied, waar hun zoete, maar friszure vruchten optimaal kunnen groeien in de zon.

Citroen wordt van oudsher al als medicinale plant gebruikt vanwege zijn stimulerende en verkwikkende werking. Het werkzame bestanddeel wordt door middel van koude extractie verkregen uit de schil.

Met zijn unieke, houtachtige karakter heeft cederhout een weldadige uitwerking op lichaam en geest.

ERVAAR DE NATUUR MET AL JE ZINTUIGEN

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie