GRATIS LEVERING  vanaf 30€ + een  GESCHENK  bij elke bestelling*
De flacon is voorzien van een nieuwe, handige klepdop. Knijp in de flacon en laat dan los. Zo krijg je heel gemakkelijk precies de juiste hoeveelheid voor één wasbeurt.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAAMMONIUM LAURYL SULFATECOCAMIDOPROPYL BETAINEPARFUMDECYL GLUCOSIDEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEGLYCERYL OLEATECITRIC ACIDGLYCERINLIMONENECITRALOLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACTBENZYL ALCOHOLMETHYLPROPANEDIOLTOCOPHEROLASCORBYL PALMITATELECITHINCI 17200CI 19140CI 420901657v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstoffen: Olijf en Petitgrain

Om je een moment van ontspanning en sereniteit te bieden, heeft Yves Rocher olijf geselecteerd vanwege haar associatie met de zon, en essentiële petitgrainolie die afkomstig is uit het Middellandse Zeegebied. Essentiële petitgrainolie wordt verkregen door destillatie van de bladeren en takken van de pomeransboom en wordt van oudsher gebruikt vanwege de bewezen ontspannende eigenschappen. De heerlijke geur die zowel bloemig als verkwikkend is, helpt de geest leeg te maken en zorgt op die manier voor een moment van rust en sereniteit.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie