We kijken er naar uit om je terug te zien in onze winkels en schoonheidsinstituten ❤
Alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om jouw veiligheid en die van onze teams te garanderen in zowel onze winkels als in onze schoonheidsinstituten.
Het dragen van een mondmasker of een bescherming die je neus en mond bedekt is verplicht, vergeet deze dus niet voor je afspraak.
De levering blijft voorlopig gratis voor elke bestelling via onze website*. Meer weten >
2 à 3 keer per week aanbrengen voor het slapengaan. Verdeel een kleine hoeveelheid over het droge haar en vermijd hierbij de haarwortels. Kam het haar door en laat de verzorging de hele nacht inwerken. De volgende ochtend hoef je je haar niet uit te spoelen of te wassen. Verzorg het haar verder zoals je gewend bent. Laat geen vlekken achter op het kussen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAISOPROPYL MYRISTATESQUALANECETEARYL ALCOHOLPOLYACRYLATE-13SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OILOLEA EUROPAEA FRUIT OILMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILPOLYISOBUTENESODIUM BENZOATEPARFUMPANTHENOLHYDROLYZED SOY PROTEINCETEARYL GLUCOSIDECHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACTPOLYSORBATE 20SORBITAN ISOSTEARATESALICYLIC ACIDCITRIC ACIDTETRASODIUM EDTABENZYL ALCOHOLPOTASSIUM SORBATE2011v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Jojoba

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben gekozen voor Jojoba olie*, ook wel 'woestijngoud' genoemd, vanwege zijn anti-uitdrogende kracht en zijn filmvormende eigenschappen. Formules die dit actieve bestanddeel bevatten, voeden de haarvezels en maken ze resistent voor invloeden van buitenaf**. Het haar is soepel, glanzend en zacht.

* uit biologische teelt
**Instrumentale test met olie + shampoo + conditioner van Yves Rocher - herstellende routine

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie