Onze winkels zijn open! Heb je een vraag? Je vindt alle antwoorden hier >
Bovendien is de levering op onze website gratis bij aankoop vanaf 30€*!
-34%

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

AQUA/WATER/EAUSODIUM METHYL COCOYL TAURATECOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM COCOYL ISETHIONATESODIUM CHLORIDELAURYL GLUCOSIDEGLYCOL DISTEARATEPARFUM/FRAGRANCEBENZOIC ACIDGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDESALICYLIC ACIDCOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHYDROLYZED RICE PROTEINSODIUM HYDROXIDECITRIC ACIDBENZYL ALCOHOLPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATETOCOPHEROL10355v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
*Veilige synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Rijstpeptiden & Fructaan van Agave

Rijstpeptides staan erom bekend dat ze onhandelbaar haar weten te temmen. Ze werken direct in op de haarvezels, waardoor de haarschubben op een natuurlijke manier worden gladgestreken* zonder dat het haar verzwaard wordt. Zo worden de haarvezels weer soepel, is het haar beter in model te brengen en ziet het er mooier uit. Fructaan van de Agave is een werkzame stof die nieuw is in de cosmeticawereld en zorgt voor een verdubbeling van de microcirculatie** in de hoofdhuid. Hierdoor wordt de haarbulbus uitstekend gevoed, zodat het haar beter groeit en mooier is.
*Instrumentele tests
**In vitro getest

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie