GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*
Breng de stimulerende behandeling om de 2 dagen gedurende 1 maand aan op handdoekdroog haar. Kan gebruikt worden na je shampoo of op droog haar. Laat het doordringen door de hoofdhuid door zachtjes te masseren. Niet spoelen. Om de efficiëntie te optimaliseren, herhaal je de behandeling 2 tot 3 keer per jaar. Alleen uitwendig gebruik.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAALCOHOLHYDROLYZED LUPINE PROTEINPANTHENOLMAGNESIUM GLUCONATESWERTIA JAPONICA EXTRACTPHENOXYETHANOLZINC GLUCONATEBUTYLENE GLYCOLPYRIDOXINE HCLPOTASSIUM GLUCONATENIACINAMIDEMANGANESE GLUCONATEETHYLHEXYLGLYCERIN1456v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: Witte Lupine

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben witte lupine uit Frankrijk (gegarandeerde herkomst) geselecteerd. Uit de proteïnerijke zaden wordt een extract geïsoleerd waarvan is aangetoond dat het het mechanisme afremt dat hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor haaruitval*. Dit extract is bovendien in staat de microcirculatie in de hoofdhuid te stimuleren.

*in vitro getest

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie