HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
Breng de Reviver oogroller aan op de oogcontouren door de drie kogeltjes van de applicator zacht vanuit de binnenste naar de buitenste ooghoek over de huid te laten rollen. Eindig met zacht tokkelende bewegingen zodat de verzorging goed intrekt. De oogopslag ziet er direct minder moe uit. Breng de Reviver oogroller zowel 's ochtends als 's avonds aan, nadat je je Elixir Jeunesse verzorgingsritueel hebt uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAALOE BARBADENSIS LEAF JUICEMETHYLPROPANEDIOLALCOHOLBETAINEGLYCERINSESAMUM INDICUM SEED OILANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPROPANEDIOLTALCACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERPEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDESINOSITOLETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM POLYACRYLATENIACINAMIDEESCINAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERSODIUM DEHYDROACETATENYLON-12TETRASODIUM EDTAPOLYVINYL ALCOHOLSORBIC ACIDSODIUM HYDROXIDETOCOPHEROLMETHYLSILANOL MANNURONATECHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACTMICARUTINSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATECITRIC ACIDCI 77491CI 778911715v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Aphloia

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultrageconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie