GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAMETHYLPROPANEDIOLGLYCERINISONONYL ISONONANOATECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDESESAMUM INDICUM SEED OILCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERBETAINEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPHENOXYETHANOLINOSITOLCARBOMERBEHENOXY DIMETHICONEESCINETHYLHEXYLGLYCERINCAFFEINEALLANTOINTOCOPHERYL ACETATESODIUM HYDROXIDEGLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMERMETHYLSILANOL CARBOXYMETHYL THEOPHYLLINE ALGINATETETRASODIUM EDTAMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTRUTINSODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL10112v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

 

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informtie