GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
-60%

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

AQUAGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLGLYCINE SOJA OILETHYLHEXYL STEARATEDIMETHICONESTEARETH-2GLYCERYL STEARATEBUTYLENE GLYCOLBEHENYL ALCOHOLPEG-40 STEARATEHYDROGENATED COCONUT OILBUTYROSPERMUM PARKII BUTTERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERCAESALPINIA SPINOSA GUMPARFUMETHYL LINOLEATEAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERLECITHINXANTHAN GUMVP/DIMETHYLAMINOETHYLMETHACRYLATE COPOLYMERSORBIC ACIDTOCOPHERYL ACETATERETINYL PALMITATEHIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACTMETHYLSILANOL MANNURONATESODIUM HYDROXIDEMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTPHENOXYETHANOLSODIUM BENZOATECITRIC ACIDTOCOPHEROLPOTASSIUM SORBATECAPRYLYL GLYCOLPROPYL GALLATE1925v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
*Veilige synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie