GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
-50%

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

AQUA/WATER/EAUISOPROPYL PALMITATEGLYCERINSTEARIC ACIDPALMITIC ACIDGLYCOL DISTEARATEPRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDERPOTASSIUM HYDROXIDEANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERCOCAMIDOPROPYL BETAINEHYDROXYACETOPHENONEBENZYL ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYETHYLCELLULOSESCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTCITRIC ACIDSODIUM BENZOATEDISODIUM PHOSPHATELEDUM GROENLANDICUM EXTRACTPOTASSIUM SORBATESODIUM PHOSPHATEPOLYSORBATE 60ACACIA SENEGAL GUM10183v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
*Veilige synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Moerasrozemarijn

Moerasrozemarijn is een plant die van oorsprong voorkomt in het Arctische bosgebied van Canada. In het zomerseizoen wordt de plant door onze Canadese partner op een duurzame manier geoogst: de delen van de planten die weer vanzelf aangroeien (het blad), worden met de hand geplukt. Dit balansherstellende poeder van Moerasrozemarijn heeft een diepgaande werking bij het reguleren van glimmende zones, het neutraliseren van oneffenheden en het verfijnen van de huidstructuur.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie