GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*

Begin op de jukbeenderen en strijk het penseel in de richting van de slapen. Vermijd hierbij de huid rond de ogen. Masseer de gezichtscontouren (kaaklijn) tot aan de oren. Eindig met het decolletà© en ga vanuit de hals naar boven tot aan de kin.

Twee keer per week met het spatelvormige uiteinde in een dikke laag aanbrengen met de nadruk op het ovaal van het gezicht. Laat het vijf minuten inwerken. Verwijder de overtollige crème met een watje. Spoel niet af.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAALCOHOLGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSORBITOLAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMEROLETH-10HYDROXYETHYLCELLULOSECARBOMERCAESALPINIA SPINOSA GUMPARFUMHIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACTSODIUM HYDROXIDETETRASODIUM EDTAMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTSODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATE1409v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie