ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving
Dankzij het UV Beauty shield* wordt de huid direct beschermd, versterkt en hersteld en wordt ze ontdaan van schadelijke stoffen. Bovendien ziet ze er helderder uit. De teint straalt.
Het ultra-geconcentreerde Aphloïa-extract bestrijdt de schadelijke factoren die het huidverouderingsproces versnellen (vervuiling, uv-straling, blauw licht, vermoeidheid, stress) dankzij een dubbele werking: het stimuleert de mechanismen in de huid die vervuiling tegengaan* en die de huid herstellen*.

+punt: De lichte, vloeibare formule vormt de ideale basis voor make-up.

Bewezen doeltreffendheid:
95% van de vrouwen** vindt dat de huid direct wordt beschermd tegen vervuiling en uv-straling en dat rimpels afnemen**

Ons commitment:
- 65% natuurlijke ingrediënten
- bevat geen minerale olie of siliconen
- vegan

*UV Beauty shield
**Klinische studie onder 21 vrouwen met het UV Beauty shield SPF 50.
Onder dermatologisch toezicht getest.
Dit product is geen zonbeschermingsproduct.
Vegan: de formules bevatten geen dierlijke bijproducten.

Format : Tube

Artikelnummer: 72016

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige werkzame stof: Aphloia
Herstelt en beschermt de huid in alle zachtheid

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultrageconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden.

Plantaardige werkzame stof: Aphloia
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUADIBUTYL ADIPATEMETHYLPROPANEDIOLALCOHOLPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDICAPRYLYL CARBONATEOCTOCRYLENEDICAPRYLYL ETHERBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINECETYL ALCOHOLBEHENYL ALCOHOLPEG-100 STEARATEGLYCERYL STEARATEETHYLHEXYL TRIAZONEGLYCERINPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTBETAINESODIUM HYDROXIDEPARFUMXANTHAN GUMETHYLHEXYLGLYCERINAMINOMETHYL PROPANOLTETRASODIUM EDTATOCOPHEROL1367v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies
Schud de tube en breng vervolgens een klein beetje UV Beauty shield SPF 30 aan op het hele gezicht. Maak hierbij gladstrijkende bewegingen van binnen naar buiten en vermijd hierbij de huid rond de ogen. De huid is beschermd en straalt.
Breng de UV Beauty shield SPF 30 elke ochtend aan op het hele gezicht. Doe dit in plaats van je gebruikelijke dagcrème of na een dun laagje Restructuring day care van Elixir Jeunesse, dat als een schild werkt tegen uv-stralen en vervuiling.
Reviews
Meer zien
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken