GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Schud de tube en breng vervolgens een klein beetje UV Beauty shield SPF 30 aan op het hele gezicht. Maak hierbij gladstrijkende bewegingen van binnen naar buiten en vermijd hierbij de huid rond de ogen. De huid is beschermd en straalt.
Breng de UV Beauty shield SPF 30 elke ochtend aan op het hele gezicht. Doe dit in plaats van je gebruikelijke dagcrème of na een dun laagje Restructuring day care van Elixir Jeunesse, dat als een schild werkt tegen uv-stralen en vervuiling.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUADIBUTYL ADIPATEMETHYLPROPANEDIOLALCOHOLPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDICAPRYLYL CARBONATEOCTOCRYLENEDICAPRYLYL ETHERBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINECETYL ALCOHOLBEHENYL ALCOHOLPEG-100 STEARATEGLYCERYL STEARATEETHYLHEXYL TRIAZONEGLYCERINPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTBETAINESODIUM HYDROXIDEPARFUMXANTHAN GUMETHYLHEXYLGLYCERINAMINOMETHYL PROPANOLTETRASODIUM EDTATOCOPHEROL1367v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Aphloia

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultrageconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie