GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*

Breng de verzorging 's ochtends aan op het hele gezicht of alleen op de vette zones van het gezicht: voorhoofd, neus, kin. Vermijd de huid rond de ogen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAALCOHOLGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMETHYLPROPANEDIOLSILICAPEG-100 STEARATESTEARYL ALCOHOLSORBITAN STEARATEGLYCERYL STEARATEDIMETHICONESESAMUM INDICUM SEED OILCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSODIUM PCABRASSICA CAMPESTRIS SEED OILAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTINOSITOLCARBOMERZINC GLUCONATEPARFUMETHYL LINOLEATESODIUM HYDROXIDECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEMICAXANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATESALICYLIC ACIDRETINYL PALMITATEHAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACTMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTSODIUM BENZOATECITRIC ACIDTOCOPHEROLPOTASSIUM SORBATEPROPYL GALLATECI 778911384v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

 

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informtie