GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Neem 1 à 2 druppels City detox Liquid day care en breng deze met strijkbewegingen aan op het hele gezicht. Werk vanuit het midden naar de buitenzijden van het gezicht.
Bij contact met de huid trekt deze vloeibare gel met microdruppeltjes direct in, waardoor de huid weer gaat stralen. Breng deze verzorging iedere ochtend aan op het hele gezicht.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAALOE BARBADENSIS LEAF JUICEGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLGLYCERETH-26DIGLYCERINBETAINECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTINOSITOLPANTHENOLGELLAN GUMSORBIC ACIDPARFUMCALCIUM CHLORIDEMORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACTMALTODEXTRINPANTOLACTONESODIUM HYDROXIDESODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATE1711v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Aphloia

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultrageconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie