GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*

's Ochtends na het reinigen aanbrengen op het hele gezicht. Vermijd de huid rond de ogen.

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

AQUAGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEOCTOCRYLENEHOMOSALATEETHYLHEXYL SALICYLATEALCOHOLSTEARIC ACIDSTEARYL ALCOHOLSESAMUM INDICUM SEED OILPEG-100 STEARATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERACACIA SENEGAL GUMPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTGLYCERYL STEARATEPHENOXYETHANOLTALCPARFUMINOSITOLXANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATEETHYL LINOLEATEAMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMERPYRUS MALUS FRUIT EXTRACTRETINYL PALMITATETETRASODIUM EDTASODIUM HYDROXIDEMETHYLSILANOL MANNURONATEMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTSODIUM BENZOATETOCOPHEROLPOTASSIUM SORBATECITRIC ACIDSORBIC ACIDPROPYL GALLATECI 77491CI 77492CI 77499CI 778911696v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Geselecteerde synthetische ingrediënten

Plantaardige werkstof: IJskruid

IJskruid komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse woestijn en is in staat om zich aan te passen aan extreme klimaatomstandigheden. Vandaar ook de bijnaam 'Levensplant'. Het heeft onze teams van experts 6 jaar gekost om een exclusief, gepatenteerd extract te ontwikkelen dat de kracht van de plant overbrengt op de huid voor een doeltreffende anti-rimpelwerking.

Beautytips

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie