GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Nieuw

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

AQUA/WATER/EAUCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDECOCO-CAPRYLATE/CAPRATEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERGLYCERINCETEARYL ALCOHOLPROPYLENE GLYCOL.TRIBEHENINHYDROGENATED COCONUT OILCETEARETH-33HYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCESODIUM POLYACRYLATEXANTHAN GUMMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILCAPRYLYL GLYCOLLACTIC ACIDCAPRYLHYDROXAMIC ACIDOLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OILCALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACTBETA-CAROTENECITRIC ACID10329v0

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
*Veilige synthetische ingrediënten

Plantaardige werkzame stof: Calendula

Calendula is een karakteristieke plant met een herstellende werking* die al sinds 1979 in La Gacilly (Bretagne), geteeld wordt op de velden van Yves Rocher. Bij Yves Rocher wordt de Goudsbloem verkozen boven de Akkergoudsbloem, omdat de bloemen van de Goudsbloem groter en mooier zijn en bovendien meer werkzame stoffen bevatten. Omdat de Calendula zich perfect heeft aangepast aan het lokale klimaat, hoeven de planten niet besproeid te worden en kunnen ze – net als alle andere planten binnen de plantaardige productieketen in La Gacilly – volgens de richtlijnen van biologische teelt worden geteeld.
*In vitro getest.
Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie