UNIEK TEAM VAN EXPERTS

De kennis en ervaring van de onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher zijn onvergelijkbaar. Yves Rocher wordt gesteund door een groep van 150 experts op het gebied van alles wat leeft. Zij zijn gespecialiseerd in planten en de huid en laten zich inspireren door hun passie voor planten en voor vrouwelijke schoonheid. 


DE ONDERZOEKERS VAN YVES ROCHER

De onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® bundelen al hun talenten, kennis en ervaring samen om:

- Het plantenrijk met een geheel andere visie te BENADEREN.

- De opname van plantaardige werkstoffen door de huid te VERBETEREN. 

- Met veel passie en doorzettingsvermogen bijzondere verzorgingsproducten te ONTWIKKELEN die de integriteit van de huid niet verstoren en die de schoonheid van elke vrouw op laat bloeien.

De kracht van het plantenrijk is oneindig en het onderzoeksterrein van de onderzoekers van Yves Rocher is grenzeloos.

Zij onderzoeken de genialiteit van het plantenrijk en maken gebruik van zijn diversiteit om voor iedere behoefte van de huid een geschikte oplossing te vinden. Zo ontdekken zij nieuwe werkzame stoffen en ontwikkelen zij exclusieve ingrediënten waarmee zij innovatieve en krachtig werkende producten creëren.

DE KUNST OM HET PLANTENRIJK MET EEN ANDERE VISIE TE BENADEREN

Bestuderen, ontrafelen, telen, extraheren, formuleren, opname verbeteren: alle onderzoekers werken in hun eigen discipline, met hun eigen specifieke vakkennis om samen de krachtigst werkende bestanddelen te verkrijgen.

1. BESTUDEREN

Etnobotanisten, botanisten, bioprospectoren. IJskruid, ook wel de Levensplant genoemd, komt oorspronkelijk voor in de woestijngebieden van zuidelijk Afrika.

2. ONTRAFELEN

Onderzoekers, analisten, fytologen, biologen. Yves Rocher heeft de genialiteit van zowel het aanpassingsvermogen van IJskruid ontrafeld, als het vermogen van de plant om haar genetische kapitaal te vermeerderen (polyploïdie).

Michel Cambornac ©

3. TELEN

Agronomen, inkopers, telers. IJskruid wordt geteeld in La Gacilly, Bretagne: hier wordt de groei gevolgd, de teelt beheerst en wordt de plant geoogst als ze het krachtigst is.

4. EXTRAHEREN

Fytochemici, technologen, ontwikkelaars. Het extract bevat de complete kracht van verse, plantaardige werkstoffen dankzij een exclusief, door onze onderzoekers gepatenteerd procedé dat de opname door de huid verbetert: enzymatische cryo-extractie.

5. FORMULEREN

Samenstellers, apothekers, galenisten. De ontwikkeling van intens natuurlijke texturen die optimaal versmelten met de huid, zijn verrijkt met het extreem krachtige extract van N.A.T.-IJskruid.

6. OPNAME VERBETEREN

Biologen, beoordelaars, dermatologen. Het IJskruidextract kan optimaal worden opgenomen door de huid, waar het de aanmaak van de proteïne mTOR stimuleert. Deze proteïne reactiveert de celmechanismen, waardoor rimpels doeltreffend worden tegengegaan.

ZIE OOK